2015/01/10

Last Birthday

Täytin tosiaan keskiviikkona 23-vuotta! Shoppailin itselleni lahjaksi uuden talvitakin ja kengät. Ja mikä parasta, molemmat 50% alennuksesta.

takki: Carlings
toppi: H&M, legginsit & hame: Gina Tricot
kengät: Vagabond
En juhlinut synttäreitäni sen erityisemmin. Näin isovanhempia keskustassa, minkä jälkeen piti mennä Anan kanssa sushille, mutta tapaantuminen peruuntui.

Tänään ehkä baariin, jos jaksaa valvoa!

25 kommenttia:

  1. Sulle sopii hyvin ton värinen takki ! :) Mäki haluaisin ensi talveksi jonkun muun värin kuin mustan, ehkä harmaa tai muu voisi olla kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli viime talvena maastonvihreä takki ja mustakin löytyy. Oon kans tyytyväinen tähän uuden malliin, kun on vähän lyhyempi :))

      Poista
  2. Rakastan noita kenkiä!!!! Hitsi, että sulla on tyylitajua. :) Tiedät niin hyvin, mikä sulle sopii ja osaat yhdistellä vaatteita niin söpösti. Et näytä koskaan tylsältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kävi tosi hyvä tuuri kenkien kanssa. Kävelin Kamppia ympäri ja katoin, että ihanat maiharit Vagabondilla -30% ja kun tunnin päästä tulin niitä sovittamaan, oli hinta laskenut -50% :DD

      Poista
  3. Mä niin tykkään blogistasi ja sun tyylistä. Oon seuraillut sua jo kauan. :))! Haluaisin samanlaisen takin.

    VastaaPoista
  4. Onnea Sinulle vielä kertaalleen! :)
    Tosi nätin takin löysit! (Ja asiaan kuuluva pöllöheijastinkin on jo löytänyt paikkansa...;)) Hulppeat alennuksetkin sait - kannattaa siis olla syntynyt vuoden alussa (tai keskikesällä...;)), jotta voi lahjoa itseään entistä runsaskätisemmin! :D
    Nyt vaan toivon hiukan enemmän iloa sankarin surusilmiin pikkuhiljaa saapuvaksi... <3

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea näin jälkikäteen!

    VastaaPoista
  6. Onneks olkoon! Enpä ois heti arvannut että olet 23.:)


    ei tarvitse julkaista tätä kommenttia, tää on sulle nyt lähinnä vaan tarkotettu. toivoisin, ettet venyttäisi noita kuvia entisestään:/ kyllä sen vaan näkee ekoista ja näistä kuvista että niin on tehty tai kuville tapahtunut jotakin. koska olet oikeasti muuten jo älyttömän laiha ja nää kuvat vaan korostaa sitä. enkä usko että tekee sinullekaan kauhean hyvää yrittää luoda entistä enemmän sitä illuusiota.. kaikkea hyvää Noora, en vaan tiiä pystynkö seuraamaan blogia kun tää että kirjotat vaan näistä vaatteista tuntuu jotenkin feikiltä kun heti näkee että asiat on vielä aika sekaisin..<3 voimia :)
    T.Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun miniläppärillä nää kuvat on oikeassa suhteessa, mutta kun katson Chromebookilta, ne on... venyneitä. Pitänee korjata asiaa, HTML-koodissa ilmeisesti vikaa.

      Poista
    2. Mulla ainakin on näkyny kuvat ihan "normaalina" sekä puhelimella että koneella. Enkä vavarmaan kiinnittäis edes huomiota jos olis jotain muka "venymistä" katson ihan muita asioita, esim just noi vaatteet ja sun kauneus! :)

      Poista
    3. Mulla näkyy ihan normaalina kanssa? En huomaa mitää erikoista.

      Poista
    4. Pakko vetästä tämmönen juttu et LUOTTAKAA PEILEIHIN SAATANA :-D Ei ole mikään uusi juttu et eritoten KUVAT ja jopa videokuva tai televisioohjelmien ihmiset näyttää luonnossa AINA vähän hoikemmalta koska kupera/kovera linssi ja jos ette usko niin verratkaapa peiliä ja sitä kameran kuvaruutua niin venyttää!! Yleensä kuvat tulostaessa realisoituu ja jos ette halua nähdä peilikuvaa eli "toista puolta jakauksesta minkä toiset näkee eripäin" niin laittakaa peili(t?) jos mahdollista sellaiseen asentoon että näette itsenne niin päin kuin muutkin. Luottakaa peileihin, EI KAMERAAN. Ja videokuva nyt on aina parempi kuin jämähtänyt otos yleensäkin. Todisteena vielä kun tutkin asiaa elikkä useita bloggaajia oon bongannut hesassa ja joka ikisen oon luullut laihtuneen mut kun selvitin et se onkin tästä kiinni. Sori sekava :D

      Poista
  7. Ihana takki!!!! Sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  8. Mä katon nyt kymmenettä kertaa tota ekaa kuvaa ku se on jotenki nii vau! Takki ja sinä<3

    VastaaPoista
  9. Mullekin kuvat näkyvät jotenkin oudon venähtäneinä. Luulin ensin, että läppärissä on jotain vialla, mutta näköjään joillain muillakin sama ongelma. Chromella selailen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan itsekin Chrome aukaista ja katsoa, tosiaan siellä nuo kuvat on ihan venähtäneitä, mutta Mozzillalla näkyy normaaleina... :D

      Poista
    2. Kokeilen jatkossa tallentaa kuvat eri kokoisina, jos auttaisi. En jaksa noihin koodeihin niin tarkasti perehtyä, kun omat HTML-tadot ei riitä D---:

      Poista
  10. minullakin olet pitkänhuiskea ja kapoisen littana, pitikin jo ekaan postaukseesi mainita että ookko tietoinen, mut unohin

    tuli vesi kielelle tuosta pöperöstä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo moneen vuoteen törmännyt näihin selainten välisiin eroihin, jos kyse olisi IE:stä vois vaan sanoa, että älä käytä, mutta äh... Tein tänää toisenlaista herkkupöperöä, johon tuli tofua ja parsakaalia :--DD oon da pöperömestari!

      Poista
  11. Mulle tuli ihan jäätävän huono olo, kun katoin sun kuvia.. En tajua, miten et rakasta itteäs sen vertaa että ruokkisit kroppaas.. Tuut kuolemaan nuorena, jos jatkat noin, mutta ehkä oletkin itsetuhoinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ollut itsetuhoinen, ja näin monen vuoden aliravitsemuksen seurauksena on hyvinkin mahdollista, että kuolen nuorena. Suunta on kuitenkin nykyisestä ylöspäin.

      Poista