2015/01/17

Isovanhempia & Fazer Café

Kävin tänään aamupäivällä kahvilla isovanhempieni kanssa. Tapasimme Forumissa ja suuntasimme ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan Fazer Caféhen. Juttelua niistä näistä, hymyilyä vanhoille ajoille, joita en itse muista ja kuulumisten vaihtamista.


Mä en ole ennen käynyt Fazerilla, ja täytyy ikävä kyllä sanoa, että kokemus oli pienoinen pettymys, vaikka kahvila olikin oikein tunnelmallinen.

mummi ei ole paras kameran käyttäjä...
ilme....
Itse join Fazerin suklaateetä ja söin Texas-pullan. Millonkohan olen viimeksi uskaltanut syödä pullaa? Miinuspisteitä siitä, että teekuppi oli täytetty niin täyteen vettä, että teenpuruja oli karannut sihdistä myös juoman sekaan. Kuitenkin oli kiva nähdä isän vanhempia ja vielä kun setäkin liittyi mukaan seuraan hieman myöhemmin, oli aamupäivä oikein onnistunut!

Nyt mä liityn vanhempien seuraan syömään salaattia! Pitäkää kiva viikonloppu ♥

8 kommenttia:

 1. Ooo hyvän näköstä pullaa! Ihana että söit isovanhempien seurassa, heille varmasti todella arvokasta!! GO NOORA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiva oli vain istuskella kahvilassa, vaikka vähän toi pullan suuri koko hermostutti. Selvisin kuitenkin! :))

   Poista
 2. ♥Isovanhemmat♥ & ♥Sedät/kummisedät♥
  .. Ja soosoo... ihan kelpo kuvaaja mummikin on! :) Kiva kaulakoru, ja sitä sinistäkin näyttää tukkaan tarttuneen...
  Mutta nuo sihdit & lilluvat teenpurut - ikuinen riesa... Onnistuneimmissa kahvialversioissa roudaavat erillisen pienen pannun pöytään, jossa kuuma vesi... Saa siten itse testata kyseisen kahvilan sihdin laadun... :D (Puhumattakaan siitä, että teen vahvuuden ehtii paremmin säätää, ja maitoa mahduttaa, ken tahtoo... ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...onneksi osaa pidellä pokkaria kädessä :DD Itse tykkään, jos kahvilassa saa pienen teekannun pöytään. Tuohon hain maidon myöhemmin tiskiltä ja yritin kiikuttaa täyttä kuppia takaisin pöytään läikyttämättä.

   Poista
 3. Oii miten kivat hiukset sulla ! Itse en oo koskaa käyny kyseisessä kahvilassa, koska vissii aika kallis ja ruuhkaisa, mutta ehkäpä joskus (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuonne mahtui istumaan, vaikka paikka täynnä olikin. Ja kiitos :---]

   Poista
 4. Käytiin vkloppuna aamupalalla tuolla Fazer Cafessa ja mua ärsytti kans ihan sikana kun ne purut levis sinne teen sekaan.. >:( muuten oli kyllä oikeen onnistunut puuro aamiainen:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei niitä puruja oo kaiheen kiva juoda. Teen hintaa en muista, muttei mikään halpakaan ollut, niin olisi kiva saada hinnalle vastinetta.

   Poista