2015/01/14

Venytyksistäni

Mulla on ollut venytys oikeassa korvassa nyt aika tasan kuusi vuotta. Aluksi piti venyttää vain vähän: 6mm:seksi, jotta korvalehti vielä palautuisi ennalleen kun korun ottaa pois. Mulla oli pari eri Cyber shopista ostettua spiraalia, joilla korviksen reiän aluksi venytin haluttuun mittaan. Toisella puolella mulla on siis on normi korvisreiät (5 kpl), ja toisella 20mm + 6mm sekä industrial- ja tragus-lävistykset.

Jos venytys lähtee yön aikana korvasta, on pakko laittaa pienempi (18mm) tilalle. Nuo kutistuu niin nopeasti.. Mutta ennalleen palautuu vain 10-millinen, joten ikinä en saa korvastani enää normaalia.

Venyttämiseen jää koukkuun, oli pari kaveria varottanu aiemmin. En enää muista milloin lähdin venytystä suurentamaan, mutta nyt jo useamman vuoden halkaisija on ollut 16mm. Viime keväänä sain päähäni, että haluun myös toisen, pienemmän, venytyksen ison viereen. Aluksi piti venyttää vain 4mm:seksi, mutta nyt se saa pysyä tuossa 6mm:ssä.

Ja... Pari kuukautta sitten päätin venyttää ensimmäisten korvareiän 20mm:seksi (jollainen se nyt on).
Itse en huomaa suurta eroa 16 ja 20 millin välillä ja tekis mieli venyttää vielä lisää, mutta olen päättänyt ettei nyt ainakaan vähään aikaan.

Tein marraskuun alussa tilauksen Crazy Factoryyn ja ostin uusia venytyskoruja. Ostin myös uuden renkaan septumiin ja parit jouluiset Lip tattoot. Jäi kyllä viimeisiksi huulitarroiksi, en onnistunut laittamaan niitä oikein ja tulos oli pelkkää sotkua :---D

keep calm and stay crazy!
skull, peace, owl
merry christmas!
En osannu laittaa näitä huulitarroja, keskittyminen ei riittänyt enkä osannu leikata niitä itselleni sopiviksi. Et kiva...

bling blingiä ja UV-hohtavaa
~ ~ Jos kenelläkään on kiinnostusta 16mm:lle plugeille tai tunneleille, myyn mielelläni! Noita kun löytyy muutama, joille ei enää ole käyttöä :---D

5 kommenttia:

 1. Venyttämiseen jää koukkuun! Tällä hetkellä toinen on 6mm ja toinen 2mm. Tavoitteena olisi 10mm ja 6mm :)

  VastaaPoista
 2. Heiii! Jos noi alimman kuvan punanen glitterplugi ja yksisarvinen sateenkaaritaustalla on molemmat 16mm, niin mua kiinnostais ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tän postauksen plugit on 20mm, mutta jos on kiinnostusta voin esitellä myös 16-milliset!

   Poista
  2. Aaaa, okei! :D Kattosinki et näytti kovin isoilta, mut mua kyl tosiaan kiinnostais!

   Poista