2015/01/25

All black

Sain eilen kuuden aikaan aamulla päähäni ajaa sivusiilini kokonaan kaljuksi. Eikä omasta mielestäni näytä edes pahalta! Vai?
Tänään pukeuduin kokonaan mustiin, ainoa väriläikkä ovat sinisen turkoosit hiukseni. Mun vaatekaappi näyttää tällä hetkellä todella tummalta, melkein kaikki vaatteet ovat mustaa tai harmaata.

Kokosin asuni Italiasta ostetun hapsu-topin ympärille. Läpikuultava mekko on toiselta puolelta helmasta reilusti pidempi, tykkään kun se ei ole ihan perinteinen. Helsingissä on tällä hetkellä sen verran vähän pakkasta, että ulkona tarkenee legginseissäkin jos niitä pukee parit päällekkäin.


Kengät alkaa pikkuhiljaa hajota ja niitit irrota, mutta ei mikään ihme kun nämä ovat palvelleet jo pari vuotta kesät talvet.

Nukuin viime yönä huonosti ja jouduin heräämään jo ennen kahdeksaa, joten voisin ottaa tähän väliin lyhyet päikkärit. Rentoa sunnuntaita kaikille!

9 kommenttia:

 1. olet kaunis! sivukalju sopii todella hyvin ja tuo asu on uuuuupea! :3

  VastaaPoista
 2. Uusi hiustyyli sopii sulle tosi hyvin! :) En eka ees tajunnut että olit tehnyt hiuksilles jotain ku näyttää just siltä et kuuluukin olla noin!

  VastaaPoista
 3. Tyylilyyli... ;) Upea on asukokonaisuus! Ihana tuo italialainen hapsu-toppi - kyllä siellä osataan! Ja jännä tuo läpikuultava mekko - mistäspäin muaailmaa se mahtaa olla...? Ja korukin on kivan Kalevalamainen. Mätsää blogin taustakuvitukseen... :) Onhan se toki hiukan synkähköä, jos garderoobi on tällä haavaa täynnä mustaa/harmaata, mutta toisaalta musta on lähes aina tyylikäs ja varma valinta. Ehkä sitten keväämmällä alkaa taas väritkin palailla vaatekaappiisi... Tsemppiä uuteen viikkoon! Vikaan tammikuiseen sellaiseen! Sitten päästään jo helmikuuhun! Ja maaliskuussa saakin jo alkaa puhua keväästä...:)

  VastaaPoista
 4. Hei toi kampaus näyttää aivan tajuttoman upealta!! *0*

  VastaaPoista
 5. Kuinka iso sun jalka on? Näyttää sun rimppakinttuihin verrattuna ainaki isoilta :D

  VastaaPoista