2015/01/16

Perjantaipäivä kuvina

My day, eli päiväni kuvina. Tässä tän viikon perjantai: eläkeläispäivä, vapaapäivä. Jonkun mielestä ehkä tylsää, mutta mulle tää oli aika tapahtumarikas päivä :---D


Aamulla heräsin nälkään, joten söin aamupalan jo ennen kahdeksaa. Kaksi juusto-tomaattireissaria, teetä ja omena. Samalla luin päivän Hesarin.


Katsoin keskiviikon Greyn Anatomian, joku varmaan tietääkin jo, että olen koukussa kyseiseen sarjaan ja kaapista löytyy DVD:ltä kaikki yhdeksän tuotantokautta!


Päivän asuksi valikoin melko rennot vaatteet: toppi, neule ja hame legginsien kanssa.


Meikkinä tänään laitoin vain rajaukset yläluomelle + ripsiväri yläripsiin.


Lähdin käymään kirjastossa. Kun pääsin ulos, katuvalot sammuivat, joten oli melko hämärää. iPodilta soi Billy Talentia, joka on ollut jo monta vuotta lempibändini. Miks noi idiootit on käyny Suomessa viimeksi kesällä vuonna 2013?


Helsinki ja tammikuinen loskasää ♥ Lainasin yhden kirjan ja tein kaksi varausta. Mun kirjamaku on tämän ikäiseksi todella surkea: lainaan yhä melkein kaiken lukemani nuorten osastolta, keskittymiskykyni ei vain riitä aikuisten kirjojen lukemiseen.Kotiin tultuani aloin valmistaa sekä lounasta, että päivällistä. Lounaaksi tein tofu-vihanneks-tuorejuusto kastiketta riisillä ja päivälliseksi mannapuuroa.

spora & juna -selfiet
Kolmelta oli aika terapiaan Espoossa, jota ennen pyörin hetken Leppävaaran Sellossa. Join nutridrinkin välipalaksi terapeutin vastaanotolla ja lupasin piirtää kuvan tyjiin taulunkehyksiin. Olen aina vihannut A3:sen paperia, mutta tällä kertaa tuleva piirtäminen tuntuu hyvältä: jotain tekemistä!


Kotiin päästyäni lättäsin sinisen hiusvärin (hoitoaineeseen sekoitettuna) päähän. Tää tapahtui alle vuorokauden päätösajalla, joten saatan katua piankin. Nyt en voi enää käyttää pidennyksiä, joten seuraavat kuukaudet mennään omilla lyhyillä hiuksilla.


Tällä hetkellä istun koneen äärellä hiushoito ja pyyhe päässä. Saatte tilannepäivitystä ja kuvaa uusista hiuksista ehkä ensi postauksessa!

3 kommenttia:

 1. Oli kirjat mitä tahansa laatua minusta on ihanaa, että jaksat vääntäytyä aitoon oikeaan kirjastoon ja niitä lainata. (Komeileekohan kuvassa Rikhardinkadun kirjaston sisäänkäynti...? ;)) Ja on hienoa, että keskittymiskykysi ylipäänsä riittää kirjojen lukemiseen. Vaikka esim. Taru Sormusten Herrasta- ja Harry Potter-kirjat ovat kenties nuorten kategoriaa, niin kyllä niitä paljon vanhemmatkin lukevat...

  Piirtäminenkin on hieno harrastus. Ja Sinähän osaat. Ehkä saamme joku päivä nähdä kehyksiin päätyneen teoksesi... :)

  Kivan värinen ja -oloinen neule Sinulla yllä harmaana perjantaipäivänä... :)

  Rauhallista viikonloppua ja voimia tulevalle viikolle! ♥

  VastaaPoista
 2. Mäki voisin tehä tälläsen päiväni kuvina-postauksen joskus! Kivalta näyttää :)

  VastaaPoista
 3. Ainiin! Tuliko sinisestä väristä hieno? Nii ja laita heti tugesta kuvaa ! :)

  VastaaPoista