2015/01/01

Ensimmäinen postaus

Uusi vuosi, uusi blogi ja toivottavasti myös uusi elämä :---)

Tervetuloa lukemaan Meripihkaa ja tuhkatuulia! Ajattelin, että tämä olisi osittain yhteydessä kuvagalleriaani meripihka.net:iin ja sen takia sana meripihka esiintyy myös blogin nimessä. Tuhkatuulia puolestaan viittaa kaiken katoavaisuuteen "kadota kuin tuhka tuuleen", tämän blogin postaukset kun tuskin tulevat olemaan mitään elämää suurempia. Olenkin linjannut, etten kerro täällä mitään liian henkilökohtaista, juttua tulee tyylistäni, valokuvauksesta ja mistä milloinkin.

Blogin takana on 22-vuotias (okei, viikon päästä 23v.) tyttö Helsingistä, pidemmän esittelyn löydätte minä-linkin takaa.


alkuviikon asu

Lukijaksi pääset sivupalkista, tai klikkaamalla tästä.

15 kommenttia:

 1. Saanko kysyä miksi oot muuttanut asukuvien mittasuhteita niin et ainakin keskimmäistä kuvaa on venytetty niin et näyttäisit laihemmalta? :o Huomaa tosta ovesta et keskimmäisessä kuvassa se on tosi kapea mut vikassa kuvassa sit taas leveä vaikka et oo ku muutaman askeleen kauempana siitä ovesta tuossa keskimmäisessä kuvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voi herranjumala, anonyymi kuinka tyhmä ihminen oikein saa olla? :'D

   Poista
  2. En ole muuttanut kuvan mittasuhteita, mä vaan keskimmäisessä kuvassa yksinkertaisesti seison lähempänä kameraa, siksi ovi näyttää pienemmältä.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää tää blogi ja toi banneri on tosi kiva ! :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen blogi :) Jatkan tietysti seurailua ;)

  VastaaPoista
 4. Huolettomia tuuletteluja uuden blogisi parissa, Noora! <3
  Todella tyylikäs blogiasu - tykkään! :)
  Menestyksekästä Uutta Vuotta ja Elämää Sinulle! <3

  VastaaPoista
 5. Mietin vain, että jos haluat eroon sairauden leimasta, onko pointtia esitellä lastenvaatteita?

  VastaaPoista
 6. Anot lopettakaa kiitos. Noora on juuri aloittanut uuden blogin eikä varmasti ole mukavaa saada heti paskamyrskyä niskaan vanhaa blogia lukeneilta anonyymeiltä. Näittekö todella tässä postauksessa jotain epäasiallista? Jos olisi fiksu, niin ehkäpä ymmärtäisi ettei Noora halua käsitellä sairauttansa tässä blogissa. KAIKILLA on oikeus pitää lifestyle-blogia riippumatta siitä miltä näyttää. En ymmärrä miksi ihmisillä on taipumus ajatella, että syömishäiriö on asia, jota halutaan esitellä ja olla ylpeitä? Voin omasta kokemuksesta kertoa, että sairaus on helvetinmoinen taakka harteilla eikä tee muuta kuin hankaloittaa elämää. Sitten seuraavaksi kyseenalaistetaan se, että noh miksi sitten yhä ollaan alipainossa. Yksinkertaisesti koska paraneminen on helvetin rankkaa ja vaatii paljon työtä. Kaikki varmasti tietävät miten tulisi toimia, mutta asioiden käytäntöön laittaminen on hankalaa. Tervekin ihminen joutuu ponnistelemaan, jotta saisi asioita käytäntöön. Ja sen kerran kun haluaisit, että sinussa nähtäisiin sairauden sijaan jotakin muuta, oma persoona?, niin ei. Aina kaikki on kiinni siitä mitä puntari näyttää. Noora on sama ihminen pohjimmiltaan näytti vaaka sitten mitä. Niin nyt alipainoisena kuin toivottavasti tulevaisuudessa normaalipainoisenakin. Jättäkää nämä spekulaatiot Nooralle, hänen läheisilleen ja ennenkaikkea hoitotaholle, kun Noora ei selkeästi halua asioitansa enää julkisesti puida. Antakaa aikaa ja rauhaa paranemisprosessiin, joka on käynnissä väittäisittepä te mitä tahansa. Minä ainakin henkilökohtaisesti uskon Nooraan, uskokaa tekin. Jos ette, niin jättäkää kommentoimanne asiat oman pään sisään. Ettehän varmasti kadullakaan huutele mitä mieleen sattuu juolahtamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä Noora välitä negatiivisista kommenteista,vaikka ne satuttaisivatkin. Ihmiset, jotka nimettöminä tulevat sinua blogiisi arvostelemaan ovat yleensä niitä, joilla on itsellä paljon ongelmia.

   Poista
  2. Yritän olla välittämättä :))

   Poista
 7. Kivat vaatteet ja oot superkaunis (ja kadehdin sun hiuksia)! Ootko ite tehny noi lävistykset vai liikkeessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skindiver on tehty Lävistysliikkeessä, muut ite laitettu.

   Poista