2015/05/02

Superwappu

Vappu tuli ja meni. Tavallisesta poiketen juhlijoilla on nyt kokonainen viikonloppu aikaa palautua. Aattoa vietin ystäväni Lauran luona. Eksyin matkalla ja pelkäsin olevani myöhässä, mutta kun lopulta pääsin perille, ei paikalla ollut lisäkseni kuin yksi vieras ja juhlien emäntäkin oli paennut kauppaan ostamaan lisää boolitarvikkeita :--D


Päälläni oli Bershkasta vuosi sitten ostettu raidallinen kukkamekko. Ihanaa kun tulee kesä ja pystyy taas käyttämään mekkoja enemmänkin.


Tarjolla oli karkkia, sipsiä, popcornia ja itsetehtyjä vappumunkkeja. Boolissa uiskenteli sitruuna- ja limeviipaleiden seassa ihania välkkyviä kumiankkoja! Tietokoneeseen oli kytketty hienot musiikin tahdissa välkkyvät kaiuttimet, joiden sisällä suihkusi vettä.


Meitä oli loppujen lopuksi aika iso porukka, kaikki eivät seuraavaan kuvaankaan ehtineet. Oli ihanaa nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa ja tutustua myös muutamaan uuteen ihmiseen. Aika kului jutustellessa ja booli katosi parempiin suihin. Illalla jatkettiin vielä keskustaan Ale pubiin tanssimaan. Kiitos kaikille tuhannesti, oli mukavaa!


Vappupäivältä mulla ei ole kuvia, mutta kävin Kaivopuistossa ja Kaisaniemen puistossa kääntymässä. Tää oli muuten ensimmäinen vuosi kun mulla ei ollut heliumpalloa, nyyh!

Oliko teillä hyvä juhlatunnelma?

10 kommenttia:

 1. Wää, voi ku kirjotit nätisti ja kivasti! Olin iha varma et olit iha tylsistyny :D Ihanaa kun tulit, vois nähdä joku päivä ihan selvinpäinkin! Käydään kahvilla tms.? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku mulla oli oikein hauskaa ja niin näytti olevan muillakin, joten turhaan stressasit :)) Ja kahville ehdottomasti!

   Poista
 2. Kiva lukea että sulla oli hyvä vappu! Sait taas maistaa palan sitä normaalielämää johon on hyvä tähdätä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sain, oikein vappumunkkeineen :---D Aika monta vuotta siitä kun oon viimeks syöny.

   Poista
 3. Mukava kuulla, että oli kiva vappu! :)
  Nätti mekko, tyttö & säihkyvä silmämeikki!
  Rentoa toukokuun jatkoa! <3

  VastaaPoista
 4. Ih ih ih iiiihanat räpsyttimet!! <3

  VastaaPoista
 5. ihana silmämeikki! Oot aina nii kaunis <3 ja vappus kuulosti kivalta :)

  VastaaPoista
 6. Voi upeus noita silmiä! Mahtavaa, että vappu meni hyvin, kunnon pirskeet piristävät aina välillä. ;)

  VastaaPoista
 7. Oiii ku oot kaunis ! :) Etenkin noi silmät <3

  VastaaPoista