2015/04/29

Pieniä muutoksia

Blogi koki pienen muutoksen. Nimi lyheni, entinen Meripihkaa ja tuhkatuulia vaihtui pelkäksi Meripihkaa:ksi.

Ulkonäöllisesti muutokset ovat aika pieniä, oikeastaan vain otsikkokuva ja tausta menivät vaihtoon, minkä lisäksi levensin ulkoasua. Mitä mieltä olette kokonaisuudesta? Entä kummasta bannerista pidätte enemmän, vanhasta vai uudesta?

vanha:
uusi:


Lisäksi päätin, että kirjoitan täällä välillä myös anoreksiastani. Tuntuu jollain tavalla teeskentelyltä jättää kyseinen sairaus kokonaan mainitsematta, koska se on pitkään ollut ja on edelleen suuri osa elämääni.

Lisäksi voisin toteuttaa muutamia toivepostauksia, jos teillä on sellaisia heittää!

18 kommenttia:

 1. Entä jos päästäisitkin irti sairaudesta ja kokeilisit olla ihan Noora, ilman mitään määrittelyjä tai selityksiä? Se voisi tehdä hyvää ennen kaikkea Sinulle itsellesi (mutta myös hyödyttää yleisemmin, viitaten hoitajasi kommenttiin - eroaisiko edes tsth:sta , nimi muuttuu, mutta sisältö säilyy?). Eihän se estä kertomasta välillä toipumiskuulumisia, mutta olisi varmasti hyväksi aloittaa kokonaan irtipäästäminen jostain. Koska onhan niinkin, että riippuvuussuhde on vaatii Sinulta irtiottoa, jos vapautta mielit. Ja niin, mielestäni uusi banneri on patempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpa irti päästäminen kävisikin sormia napsauttamalla. Samanlaista tästä blogista ei kuitenkaan tule, olen mielessäni rajannut aiheet joista kirjoitan, enkä todellakaan halua tästä sh-blogia.

   Poista
  2. Ootko muuten huomannut, ett vetoat aina tohon, ettei tapahdu sormii napsauttamalla? EI NIIN, siksi pitää ALOITTAA jostain! Mikä se sitten sun kohalla on, sitä ei muut voi päättää, mutta jostain tarttis aloittaa!

   Poista
  3. Vuosien varrella on tapahtunut suuriakin muutoksia, niitä ei vaan ehkä lyhyellä aikavälillä niin huomaa. Kyllä mä täällä kuitenkin koko ajan taistelen.

   Poista
 2. uus on parempi mut vanhakin oli hieno :)! tee postaus sun lempivaatteista :D!

  VastaaPoista
 3. Komppaan ekaa anoa :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kai mä voisin tehä esim. arkimeikistä ja meikeistä postauksen :--)

   Poista
 5. Mä itsekin syömishäiriöitä sairastavana tiiän että blogiin aiheesta kirjoittaminen tuo monia haasteita, ehkä vähän paineitakin. Ainakin mulle on ollut haaste löytää oma tapa blogata siten ettei blogini ole pelkkä anoreksia blogi vaan että siinä näkyisi myös se aito ja terve minä. Uskon että tämä sun uusi blogi on hyvä juttu, ainakin minua kiinnostaa lukea sun elämästä muutakin kuin vain sairastamista. :) Mutta niinkuin itse sanoit kun anoreksia on vielä iso osa elämää, tuntuisi sen aiheen kokonaan pois sulkeminen blogista lähinnä teeskentelyltä. Ottaen tietysti huomioon sen että kokeeko asiasta bloggaamisen edistävän paranemisprosessia vai päinvastoin pahentavan oireilua. Mutta joka tapauksessa jään innolla odottamaan minkälainen tästä uudesta blogista muotoutuu!:) hirmuisesti tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 6. Ps. Tykkään paljon uudesta bannerista, olet hirmu nätti ja selvästi luova ja taiteellinen, mua kiinnostaisi nähdä esim. Sun ottamia valokuvia enemmän! :)

  VastaaPoista
 7. o/ Pidän enemmän uudesta bannerista :)

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo uus banneri, oot tosi nättinä kuvassa! <3
  Tää on sun blogi ja saat kirjoittaa ihan mistä vaan mielesi tekeekin kirjoittaa! :)

  VastaaPoista
 9. Uusi ulkoasu on tyylikäs. Bannereineen, yksityiskohtineen. Pidä vaan tämä! :)

  VastaaPoista
 10. Heippa Noora!
  Mun mielestä tuo uusi banneri on kivan ja raikkaan oloinen, tykkään :) Sitten postaustoiveita: päivä Nooran elämässä, "what's in my bag", suosikkikauppoja, -kirjoja/lehtiä .... Olis tosi kiva Noora, jos voisit jonkun toiveistani toteuttaa :)

  VastaaPoista
 11. tää uusi banneri on kiva, sun sivuprofiili on jotenkin tosi pysäyttävä ja kaunis!<3

  VastaaPoista
 12. Tosi hyvä banneri! :) ja toivepostauksina ois mukava lukee just edellä mainittuja taikka huonepostauskin ois kiva :)

  VastaaPoista