2015/05/10

Koska äiti on ihana

Toivottavasti kaikilla äideillä, ja muillakin, on ollut ihana äitienpäivä!
Itse heräsin tänään aivan liian aikaisin, kun koira hyppäsi viereen valtaamaan puoli sänkyä. Hetken se viihtyi rapsuteltavana, mutta pian oli noustava ylös ja ulos. Suunnitelmissani oli muutenkin nousta hyvissä ajoin, joten aikainen herätys ei liiemmin haitannut. Itse asiassa pidän aikaisista viikonloppuaamuista, niiden valosta ja tunteesta, että koko muu maailma nukkuu vielä.


Pari tuntia menikin askarrellessa paperiperhosia äitienpäiväkorttiin ja croisantteja leipoessa. Jälkimmäisiin meni kärsivällisyys, joten ulkonäkö oli mitä oli. Olin jo heittämässä tuotoksia roskikseen, mutta ihan hyviltä ne kuitenkin maistu.Iltapäivälle oli varattu isovanhempien kanssa brunssi Fannystä, joka sijaitsee Bulevardilla Koffin puistossa. Mukava pikku paikka ja kasvisruokaakin oli tarjolla yli odotusten. Jälkiruoissa oli molemmissa liivatetta, mutta mullepa tuotiin pöytään ihan oma! Kahvila oli auki viimeistä päivää, mutta omistajat avaavat tilalle uuden ravintolan.


Mulla oli mukava päivä, vaikka aamusta tuntui että kaikki menee pieleen. Etenkin oli kiva kuulla pitkästä aikaa siskon kuulumisia. Harmittaa, kun äidin kanssa ei tullut juurikaan oltua, en saanut sanallisesti edes onniteltua. Mikä kuitenkaan estää viettämästä laatuaikaa mikä tahansa muu päivä, kun mukaan ei tarvitse mahduttaa muita sukulaisia?

2 kommenttia: