2015/02/06

February depression

Hyvää alkanutta helmikuuta kaikille! Toivottavasti teillä on mennyt paremmin kuin allekirjoittaneella. Oon ollut aika maissa koko viikon ja lähinnä kuunnellut musiikkia ja lukenut kirjoja. Lisäksi olen koukuttanut itseni LA Ink:iin, jota olen ruutu.fi:stä katsellut. Hirveä tatuointikuumehan tota ohjelmaa katsoessa iskee.

Tänään jaksoin panostaa hieman ulkonäköönikin ja hirveän vaatekriiseilyn jälkeen asu oli seuraavan näköinen:




Kävin tänään pitkästä aikaa kaupungilla kiertelemässä vaatekauppoja ja mä en löytänyt mitään. Tykkään shoppailusta ja harmittaa kun en saanut mitään kivaa, mutta toisaalta harmittaisi myös se jos jotain olisi löytynyt ja tilin saldo pienentynyt. Miksei ikinä voi olla tyytyväinen?

26 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niinpäääh, vaikka onkin jo vaikka kuinka monta vuotta vanha!

      Poista
  2. Okei sun silmät on jumalaiset ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ymmärrä! Ekan kerran kuulin yläasteella et joku haluis varastaa mun silmät..

      Poista
  3. Mulla on LAinkin eka tuotantokausi dvdboksina! Kat Von D on ihana!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo! :)) En oo ite viel kattonu kaikkii loppuun asti vaik se onki ollu mul jo tosi pitkään..

      Poista
  4. Sitä on liikkeellä.. Nimittäin helmikuista masennusta :( Itsekin olen romahdellut päivittäin. Väsyttää niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kevät on pahin aika vuodesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin tekis mieli nukkua puolet päivästä, mutta pakko pitää itsensä hereillä, jotta yöllä saa unta.

      Poista
  5. Olt kyllä NIIIIIIIN upea nainen <3

    VastaaPoista
  6. Noora, sinuun on jotain elämäntuiketta sisimmästäsi noussut selkeästi. Raskasta ja rankkaa ja voimia vievän kuluttavaa - taistelun alku, ei yhtä julmaa loputtomiin. Ensimmäistä kertaa koskaan aivan heittäydyn kamppailuusi mukaan koko sydämestäni ja täydellä luottamuksella. Perhana, puske päin tulta ja kiviseiniä. Rynnistä, vaikka jalat tutisee ja karju vaikka ääni lähtee. Joskus on hyvä ottaa päivä kerrallaan, senkin vielä pilkkoa hetkiin, joista _päättää_ selvitä. Sama se, vaikka itkusta silmät viiruiksi turvonneina ja elimistö sekaisin sille vieraasta uudesta ravintorytmistä, ahdistus katossa ja tulevaisuus mustanpuhuvaa. Sähise ja rähise ja pure hampaat aina vain tiukemmin yhteen. Joka ikisen kerran, kun selviät tilanteesta kuin tilanteesta voittajana, pään sisusta kyllä pitää huolen että rakentelee uusia kytköksiä ja reittejä. Opituista tavoista ja käyttäytymismalleista on työlästä ja vaikeaa päästä eroon, aivan piiiip tuskaista kivikkoista polkua, mutta kun täysin mahdollista. Koskaan milloinkaan ei ole myöhäistä oppia uutta.

    En niinkään ajattelisi kouluaineita ja arvosanoja, mutta saman kaltaista päättäväisyyttä ja haastetta, mikä elämään tuo hyvää. Päättäväisyys opetella rakastamaan itseään, työnteko sen eteen, että pienin tassutteluin oppii hoitamaan itseään yhtälailla kuin pitäisi huolta jostakusta itselle rakkaasta.

    Sun ei tarvitse tässä hetkessä tuumia mielestäni maailman murheita tätä päivää pidemmälle. Päivä kerrallaan. Ja taas päivä. Ja taas. Useat asiat korjaantuvat ja harjaantuvat huomaamattasi ja kuin taikaiskusta itsestään, kun vain päätät joka ikinen päivä selvitä upeasti ja tehdä työtä kaikilla voimillasi.

    Joka päivä päätös täytyy tehdä uudestaan, mutta voin vakuuttaa, että tuolla älyllä ja sisulla, mikä sinussa piilee, ei todellakaan vauhtiin päästyäsi sinua pysäytä mikään. Hittolainen, irvistä ja karju ja sylje ja sähise ja päätä selvitä tämä päivä ja taas uusi tämä päivä ja seuraava tänäinen.

    Babysteps, eikä se ole pelkkä sanonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, en osaa sanoa mitään! Kiitos tsemppitekstistä, täällä taistellaan ~ ღ

      Poista
  7. Matalapainetta enteilevästä otsikosta huolimatta eteen pompahti kyllä nyt niin pirtsakka ja kiva kuvakavalkadi, että! Tuo alin kuva: yhdellä sanalla sanoen: suloinen!! Kestohitti: silmäsi, säihkyvät kuin ei koskaan, ja huuletkin ovat saaneet niin syvänpunaisen sävyn etten sellaista ole Sinulla aiemmin nähnytkään! Todellakin jaksoit panostaa ulkonäköösi! Ja vielä hymyillä kameralle! :)

    Mutta kuvat ovat kuvia, ja kameralle voi yhtä hyvin hymyillä, irvistää, nauraa tai pälyillä, ilman että se välttämättä kertoo yhtikäs mitään siitä miltä sisimmässä tuntuu ja kuinka siellä myllertää... Kurjaa siis - tosin elämäntilanteeseen nähden ihan ymmärrettävää - että olo on ollut vaikea ja kiemurainen, alakuloinen. Tähän tekisi mieli pläjäyttää sellainenkin kulunut latteus kuin että maasta se pienikin ponnistaa... mutta tiesi on jokatapauksessa vain ylöspäin, eikö? Ja vain se, että olotiloista huolimatta ylipäänsä jaksoit kameralle hymyillä, ja vaatekaupoillekin raahautua, osoittaa mielestäni, että jonkin kipinän tähänkin päivään löysit. (Äläkä sure, ettei sieltä kaupoilta mitään mukaan tarttunutkaan; säästyipähän tosiaan muutama roponen tulevia varten - sovitaan vaikka että tämä olikin pienimuotoinen popup-älä osta mitään-perjantai...)

    Nyt ei muuta kuin parempaa alkaneen helmikuun jatkoa Sinulle!
    Kun vaikeita hetkiä pukkaa niin lue vaikka uudestaan ja uudestaan ja uudestaan yllä olevan anonyymin (23.41) kommentti - siinä on kiteytettynä kaikki oleellinen.
    Rutkasti voimia ja sitä voittamatonta sisukkuutta...! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voimia sinnekin! Olisi ihanaa nähdä taas - muutenkin kuin sattumalta. Jos uskallat, haastan sut joskus välipala-kahville ;))

      Poista
  8. Mietin että miten oot niin erinäköinen kun yleensä, mutta sitten tajusin... Mitämitä missä septum? Ja ehkä toi huulipunakin muuttaa ulkonäköä. Mutta jokatapauksessa hurjan suloinen ja kaunis oot ♥

    Ja ei oo huippufiiliksiä ollut täälläkään... Mieli laahaa maassa ja nyt tulin kipeäksi niin ettei ruoka maistu sitäkään vähää kuin aikaisemmin :/ Mutta yritetään parhaamme vaikka väkisin, koska terveys on sen taistelun arvoista. Paljon voimia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukset eri lailla, septum poissa JA väitän että mun kasvot on jo pyöristyneet :---D Sonnikoru on pois, koska mun mielestä ton huulikorun takia tuli liikaa palloja riviin. Haen tänään kotoa nenään vähän pienemmän renkaan, en oo valmis luopumaan tosta läväristä ;))
      Ja nyt vaan pakotat sitä ruokaa suuhun, vaikkei maistuiskaan. En oo kommentoinut sun blogiin, mutta alat näyttää jo liian pieneltä :((

      Poista
  9. Joskus oli joku kommentoinut, että näytät ihan Haloo Helsingin laulajalta ja täytyy yhtyä tähän mielipiteeseen. :D Sinulle todella sopii vaalea tukka. Mukavaa viikonlopunjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä et näytä yhtään Elliltä, ja oot muutenkin paljon paljon häntä kauniimpi. D:

      Poista
    2. En omastakaan mielestäni ainakaan näissä kuvissa, vaikka joo, on vaaleat hiukset ja huulipunaa. Mutta oon kuullu näitä kommentteja vanhan blogin puolella ja joskus baarissakin...

      Poista
  10. Tosi kiva asu, näytät kauniilta! Hirmuisesti tsemppejä sulle, olet ihana! <3

    VastaaPoista
  11. Oot aivan järkyttävän kaunis.
    Sen lisäksi että tää sun blogis on mukavaa luettavaa, tietysti! Tsemppiä alkukesään/kevään loppuun. :)

    VastaaPoista