2015/02/18

Loskan kauneus

Viime päivät ovat olleet Helsingissä kirkkaita ja aurinkoisia. Vielä pari viikkoa sitten tilanne oli aivan toinen: taivaalta satoi räntää ja kadut olivat sohjoa. Kuitenkin, kun vähän katselee luontoa ympärillään, voi huonostakin säästä löytää jotain positiivista. Jos siis pystyy hetkeksi unohtamaan ne läpimäriksi kastuneet kengät...

Viime yönä kun en saanut unta tuijottelin ikkunasta ulkona riehuvaa lumipyryä. Aamulla näky ei ollut yhtä kaunis kuin vielä kuun alussa, kun taivaalta satava lumi / räntä jäi puiden oksiin. Päätin silti julkaista parin viikon takaiset kuvat, vaikka toivottavasti kohti kevättä kovaa vauhtia mennäänkin.

3 kommenttia:

  1. Onhan tuo luonto ihmeellinen - kuinka niinkin kurjasta faktasta kuin loskasta saa taiottua noin kaunista katseltavaa! Ihanat sävyt & jäiset pisarat tuossa neloskuvassa, ja suorastaan maaginen taivas vikassa kuvassa! Onneksi ollaan kuitenkin vinhaa vauhtia kohti kevättä kiitämässä. Seuraavaksi tilaankin Sinulta satsin keväisen aurinkoisia otoksia! ;) Mikä ei tietystikään poissulje, helmikuuta kun eletään, että vielä monet loskat ehtii taivaalta tipahtaa... Aurinkoa & säiden säpinää sinne! :)

    VastaaPoista
  2. Alimmassa kuvassa on pilvihevonen <3

    VastaaPoista