2015/02/10

Sushi Bar Rice Garden

Kävin tänään lounastamassa ystäväni Anan kanssa. Viime tapaamisesta tuntui olevan älyttömän pitkä aika, joten juteltavaa riitti. Tapasimme steissillä, josta suuntasimme Kaisaniemen Sushi Bar Rice Gardeniin. Tämä oli kummallekin ensimmäinen kerta kyseisessä ravintolassa, vaikka sushin ystäviä olemme molemmat.

(pahoittelen pokkarilaatua)

Olin katsonut etukäteen netistä, että Rise Gardenissa olisi Syö Helsinki -viikot, jolloin kymmenellä eurolla saisi 12kpl:n (vege)setin. Tarjous ei kuitenkaan ollut voimassa lounasaikaan, joten söimme 12,90€:n buffetin. Kasvisvaihtoehtoja oli vähänlaisesti, mutta olin ihan tyytyväinen niihin vähäänkin, olen nähnyt suppeampiakin valikoimia. Sushit tosin olivat pienempiä kuin useissa muissa paikoissa, mutta se ei tällä kertaa haitannut, kun emme maksaneet kappalemäärästä.


Sisustus oli japanilaistyylisen viihtyisä ja paikkana rauhallinen, vaikka ikkunoista näkyi jatkuva sporien ja liikenteen virta.Tuskin tulen käymään uudelleen, vaikka paikka ja henkilökunta ihan mukavaa olikin.

14 kommenttia:

 1. ihana asu! oon ihan hullaantunut viime aikoina pöllöihin ♥ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon rakastanut pöllöjä vaikka kuinka monta vuotta! Jo ennen kun ne tuli "muotiin", ne on niin mystisiä viisaita lintuja, että pakko samaistua.

   Poista
 2. "Ystäväni anan kanssa" kelasin eka et anoreksian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anoreksian kanssa ei paljoa käydä SYÖMÄSSÄ :---------D

   Poista
  2. Päivän paras :D

   Poista
 3. Ihanat noi sun hiukset <3 Muuteki nättinä ! :) En ite tykkää sushista, mutta näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä haluisin vaan, että nää hiukset kasvais ja nopeesti. Liian monta vuotta ollut jo tälläinen pitkähkö polkka :---D

   Poista
 4. Oi nam sushi on kyllä hyvää! :P
  Ihana hamo sulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meen varmaan taas perjantaina äidin kaa syömään mun lemppari sushipaikkaan :)

   Poista
 5. ♥ Pöllöt ♥
  Nyt muuten huomaa kuinka pokkarit/kamerat/kännykät/läppärit kohtelee kuvia eri tavalla; tuo ylläsi oleva takki lienee se sama, jota täällä esittelit jokin aika sitten (pöllöheijastin paljastaa... ;)), vaan värisävy on aika erilainen yllä olevassa kuvassa (melkeinpä ruskea minun ruudulla) kuin siinä edellisessä... Mutta nätti on asusi yhtäkaikki! Ja ihana muuten tuo kirsikkapuu(?)viritelmä tuossa tarjoilupöydällä (väritkin kohdillaan). Tuo ihan kevään mieleen... kohtahan nuo jo Japanissa taas kukkivat... :) Neitokaisen katse sen sijaan on hiukan väsähtänyt... toivottavasti uni tulee simmuun iltaisin...♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama takki on! Rautatieasemalla on myös aivan erilainen valaistus kuin ulkona, joten väri näyttää senkin takia kovin erilaiselta.
   Ja saan nukuttua melko hyvin öisin, ihan muiden juttujen takia ei aina jaksa hymyillä ;--)

   Poista
  2. Aivan oikein: valaistuskin vaikuttaa! (Ja aika rusehtava mestahan tuo assa itse asiassa on... :D:D). Hyvä, että saat nukuttua. Ymmärrän paremmin kuin hyvin, ettei aina hymyilytä, ja vaikka heiveröinen hymy irtoaisikin, niin simmut ne sielun peili ovat...

   Poista
 6. vau näytätpä kauniilta nykyäään... hienoa et oot saanu painoa lisäää! oot niin kaunis :)

  VastaaPoista