2015/06/26

Rainbow in the sky

Helsingin Pride-viikko lähentelee päätöstään. Kulkue, puistojuhlat, aamuyöhön jatkuvat jatkot (koska kaikki Stadin baarit on silloin täyn-nä!) Nyt ois ehkä aika puhua homoudesta. Jjoo. En oo avautunut tästä hetkeen: eli omasta seksuaalisesta suuntautumisestani.

Olen bisse aka bi-seksuaali, enkä yritä salailla sitä mitenkään. Mun vakavin suhde on ollut naisen kanssa, edellisen blogini lukijat ehkä muistavat, että jopa asuin tuolloisen tyttöystäväni kanssa yhdessä. Viimeisin seurustelusuhteeni on ollut kuitenkin miehen kanssa. Kiinnostus tiettyä sukupuolta kohtaan menee vähän kausittain. Tällä hetkellä ajattelen viettäväni loppuelämäni naisen kanssa, mutta en poissulje ajatusta aivan perinteisestä miehen ja naisen välisestä avioliitosta. Naimisiin ois ihana joskus tulevaisuudessa päästä. Tällä hetkellä on vaikeeta kuvitella, että seurustelisin miehen kanssa, mutta koska kliseisesti ihastun persoonaan...

© Noora 2008

Tämänhetkisessä elämäntilanteessani en kuitenkaan voisi kuvitella olevani parisuhteessa naisen taikka miehen kanssa. Oon tajunnut, että ennen kuin voi rakastaa ketään muuta, on rakastettava itseään.  Olen niin hataralla pohjalla elämässä, että haluan keskittyä vain itseeni ja oman pääni selvittämiseen, paranemiseen.

Huomenna aion osallistua Pride-kulkueeseen ja Kaivopuistoon päättyvään puistojuhlaan. Tapahtuma on yksi kesän kohokohdista, joten toivotaan että säästytään sateilta. Onko muita tulossa nauttimaan sateenkaaritunnelmasta?

6 kommenttia:

 1. Hauskaa kulkuetta ja puistoilua! itse epäsosiaalisena välttelen myös nämä massatapahtumat nykyään...
  Happy Pride!

  VastaaPoista
 2. Ois kyllä jees nähä mikä meininki siellä on. Mutta huomenna on töitä niin jää tämänkin vuoden Pride varmaan väliin. Pidä hauskaa! :) P.S. siisti kuva!

  VastaaPoista
 3. No mutta... ja nyt nakataan kliseetä kliseen perään... :D
  Sateen jälkeenhän paistaa aina aurinko (eka). Ja jos paisteen lomassa vaikka vähän tihuttaisikin, niin sittenhän siitä syntyy sateenkaari. Jonka alta voi vaikka löytää aarteita (toka). Selkeä winwin-skaba siis. :D Joten marssi Sinä huomenna pää pystyssä vaikka Jenkkilään asti - valtamerten yli kun se kaari tällä viikolla näemmä ulottuu! ;) Mukavaa marssi-päivää! :)

  VastaaPoista
 4. Minä bisse täällä moi. :D

  Nähdään huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei bisse! Oli hyvät juhlat :---D

   Poista
  2. Joo, siihe asti ku lähdit :D oisit jääny...

   Poista