2015/06/14

Lazy Sunday

Oon ollut yksinäni asunnossamme koko sunnuntaiaamun. Heräsin rauhassa ja kävin iltapäivällä Kampin Mustissa & Mirrissä ostamassa Lunalle uutta ruokaa, koska dogi tuli tänne iltapäivästä.

En jaksanut meikata tai panostaa hiuksiin, saatika pukeutumiseen.

Ulkona on satanut koko päivän, mutta nyt mulla on täällä maailman ilosin terrieri seurana. Meen tästä leikkii Ladyn kaa, huomenna ehkä lisää siitä mitä meille kuuluu ;----)

10 kommenttia:

 1. Sä olet tosi kaunis noin ilman mitään meikkejä! Todellakin luonnonkaunis, kaikki ei näytä noin kauniille ilman paksua meikkiä. Ihanaa kun sait Lunan sinne seuraksi, koiraseura on aina piristävää :)

  Voimia uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkos ne sitten huonompia ihmisiä, jotka ei ole "yhtä kauniita" ilman meikkiä? Mikä kertoo, ettei ihminen ole kaunis ilman meikkiä ja toisinpäin?

   Poista
  2. Kukkahattu pois päästä nyt

   Poista
  3. Pitääkö oikeesti joka sanaa vääntää ja kääntää. On niitä ihmisiä jotka ei ole niin hehkeitä ilman meikkiä, mutta ei se tarkoita että ne on rumia tai huonompia ihmisiä. Noora näyttää meikillä tai ilman meikkiä törkeen hyvältä ja kauniilta.

   Poista
  4. No voi anteeksi, jos uskallan kyseenalaistaa asioita.. Pitäisikö kaikki niellä pureksimatta? Kaikki ei vaan halua uskoa tuota "perus" kauneusihannesontaa!

   Poista
 2. Oot kyllä ihan hurjan kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia! Noora on todellakin kaunis luonnollisena = ilman meikkejä kuin myös ehostettuna :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat pöksyt, mistä olet ostanut?

  VastaaPoista