2015/06/28

Helsinki Pride 2015

Helsinki pride oli taas ikimuistoinen tapahtuma (niille, joille muistoja jäi kiitos alkoholin :---DD)


Myöhästyttiin vähän kulkueesta, mutta päästiin juhlatunnelmaan kuitenkin melkein alusta lähtien mukaan. Marssittiin muun kansan kanssa kohti Kaivopuistoa, jossa lavalla esiintyivät mm. Krista Siegfrids, Jesse Kaikuranta ja Anna Puu. Artistit eivät niinkään kiinnostaneet, vaan keskityttiin vain hyvään tunnelmaan ja seuraan. Tänäkin vuonna aurinko paistoi sateenkaarikansalle!

homo = ihminen =oikeudet
Kaivari oli selvästi parempi paikka puistojuhlalle kuin viime vuotinen Koffi. Puhelimella ei saanut yhteyttä keneenkään, mutta ainakin tilaa oli paremmin, väkeä nimittäin oli paikalla vaikka kuinka! Eri järjestöillä oli kojuja, joista sai tietoa tai tuotteita ostettavaksi. Ruokaakin löytyi, mutta meillä oli yksityinen kuljetus Mäkistä, kun yksi kaveri saapui vasta illansuussa ;))

Mervi, Iina ja minä
Kiitos seurasta rakkaat ♥

6 kommenttia:

 1. Näinkin sut siinä Kaivarin viereisessä Siwassa, sanoit mua ja mun tyttöystävää söpöiksi. Hauska sattuma kun luenkin sun blogia! Olisi pitänyt sanoa siitä, mutta jotenkin se tilanne meni niin nopeasti. Mutta siis kiitos vielä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jännä sattuma tosiaan :---D vielä kun kenellekään muulle tuntemattomalle en tainnut mitään sanoa

   Poista
 2. No niin, nyt sain viimein aikaiseksi liittyä lukijaksi. :-D Toi viimeinen kuva on kyllä aika kamala, mutta olkoot.. XD Ainakin näkee, että oli hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina tarvitse edustaa, eikä rumaa susta saisi tekemälläkään ;))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eihän sieltä väenpaljoudesta löytänyt ketään :D

   Poista