2015/07/18

Septum piercing

Ostin uuden clicker-korun septumiin ja oon ihan rakastunut tähän. Sen lisäksi, että näyttää hyvältä, tää myös pysyy hyvin paikoillaan. Mulla on renkaiden ja hevosenkenkien kanssa ongelmana, että ne ei pysy millään suorassa. Tää ei muotonsa takia pääse pyörimään, joten koko ajan ei tarvitse olla tarkastamassa että onko koru vinossa.


Septum-lävistys mulla on ollut jo monta vuotta, itse asiassa se on mun pitkäaikaisin lävistys (jos korvalehtiä ei lasketa). Koruja mulla on ollut vuosien varrella eri kokoisia, paksuisia ja värisiä. Välillä olen ottanut korun pois, mutta lopulta laitan sen aina takaisin. Vertical labretin, eli tuon huulen läpi menevän lävistyksen kanssa mua on ärsyttänyt se, että renkaan kanssa palloja tulee niin monta pystyyn "riviin". Ostin keväällä sen takia segmenttirenkaan, mutta en saanut sitä ilman pihtejä kunnolla pysymään. Muutenkin jotenkin vierastin tuota...


Tää clicker on kuitenkin ihan toista luokkaa, vaikkei palloa olekaan. Voisin ostaa toisenkin, hopean värisen. Mulla taitaa olla pakkomielle, että huuliläväri ja septum on saman väriset :----D

7 kommenttia:

 1. Nyt tuli ikävä omaa septumia, toivottavasti clicker-koruja alkais tulla muutenkin enemmän, huulilävistyksiin ois kätevät. Pallolukolliset renkaat on vaikeita laittaa kiinni ja pallot on aina väärässä kohtaa huulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttua.. Välillä saa ihan sormet kipeiks pallojen kaa, ja kun aikanaan oli snaket, ei riittänyt että sen yhden pallon sai paikoilleen.

   Poista
 2. Söpöt pisamat :) Ja toi koru sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, noin kesällä noita tuppaa tulemaan ;)

   Poista
 3. Sä oot vaan niin kaunis, ei siitä mihinkään pääse! Ja toi septum on kiva :)

  VastaaPoista
 4. Septumit on tosi nättejä lävistyksinä mun mielestä. Sulle se sopii hirveen hyvin :) Eniten pidän noista clikereistä, mikä sullakin on :)

  VastaaPoista