2015/07/15

Mitä elämä tuo, se tulkoon minun luo...

"...virheen mahdollisuus ihmisyydelle sisällön suo."

Oon ollut viime viikot koko ajan menossa, sopinut tapaamisia ja suunnitellut miten järjestän elämäni. Lempiconversetkin löytyi lopulta Ulfåsan osastolta (mistä sain hirveät saarnat, kun kävin ne sieltä ilman lupaa hakemassa...) Kaikki on tuntunut todella helpolta, oon puhunut ja nauranut, sekä ennen kaikkea nauttinut olostani. Lähtenyt lähikauppaan ja löytänyt tieni takaisin kotiin vasta seuraavana päivänä. Rahat tuli ja meni, mutta kunhan vielä saan perjantaille ostettua bussilipun Korpoströmiin purjeveneelle, niin kaikki on hyvin.

Viikonlopun ja alkuviikon olen ollut yksin kotona. Wlan ei toimi, eikä näin ollen Elisa-viihteen tallennus tai Netlixkään, muttei se oo haitannut, koska en oo paljoo sisätiloissa viihtynyt. Hieman kyllä ärsyttää, kun Orange Is The New Black:in kolmoskaudesta on vain pari vikaa jaksoa kattomatta.


Toissapäivänä hain Lunan siskolta hoitoon. Ajattelin, että koira vois tuoda päivärytmiä ja pitää seuraa. Oonkin lukenut koiranhoito-oppaita siinä toivossa, että oppisin jotain uutta koirien elekielestä tai koulutuksesta.


Remmirähinää oon yrittänyt saada korjattua pitämällä Lunan "turvassa" muilta koirilta (= ketään ei moikkailla) ja palkitsemalla aina kun se vain näkeekin toisen koiran. Hankalaa tästä tekee kuitenkin se, että räksytys alkaa jo pitkänkin matkan päästä jos toinen on isokokoinen tai tuttu inhokki. Muuten Lady kyllä kävelee hihnassa tosi nätisti, ottaa kontaktia, pysähtyy ja lähtee liikkeelle pyydettäessä suojatien kohdalla.
Tänään käytiin Kampin Mustissa&Mirrissä ostamassa uuttavanhaa ruokaa, uusi flexikin tarvittaisiin rikki menneen tilalle, mutta ei viitsitty nyt hankkia, kun siskon poikaystävällä oli sille jotain vaatimuksia.


Tänään on ollut niin hieno sää, että ollaan otettu aurinkoa pihalla. Oon uskaltanut pitää Lunaakin vapaana, se on sen verran nössö ja ahne ettei lähde karkuteille toisin kuin naapurin mäyräkoira. Yritin ottaa parit asukuvat, mutta Luna tunki mukaan.

Ihanaa kesän jatkoa kaikille, mä lähden näillä näkymin purjehtimaan perjantaina, joten postauksia sen mukaan! :---)

10 kommenttia:

 1. Just näin! Bueno.
  Ei muuta kuin kokka kohti Korpoströmiä! :D
  Kesä ON paras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Veneilemään kohti Tukholmaa :--)

   Poista
 2. Pitkään blogiasi seuranneena pakko nostaa kuviteltua hattua siulle! Olet todella vahva persoona, hyvä sie! :) Ihania kesäpäiviä.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Vielä isommat stempit sinne! Vapaus koittaa ;))

   Poista
 4. Söpöjä kuvia, koirat ja muuteki eläimet tuo nii paljon iloa elämään :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i! Oon niin rakastunu tohon pikkupiskiin, että sääli viedä se tänään takas pikkusiskolle :---(

   Poista
 5. Haha niiden conversejen mysteeri selvis nyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Oon penkonu koko himan ylösalaisin ja miettiny et ei kengät VOI kadota :---D

   Poista