2015/07/07

Ink on my skin

Kävin tänään ottamassa uuden tatuoinnin, mutta ajattelin tehdä siitä postauksen vasta kuvan parannuttua. Tällä hetkellä se punoittaa vielä ja on kipeä.

Mulla on ennestään kolme tatuointia, jotka ajattelin esitellä tässä postauksessa. Yleensä ketään ei kiinnosta tarinat tatskojen takana, mutta olen tylsä ja kerron tässä jotain noiden merkityksestä itselleni.


Ensimmäinen tatuointini hakattiin oikean lapaluun päälle Kampin vitosessa, eli Flame Tattoossa syntymäpäivänäni kun täytin 19. Kuva on ystäväni piirtämä ja edellisessä blogissa taisin sanoa, etten halua tälle mitään merkitystä, kuva on vain hieno ja siinä se. Ajatuksena ehkä kuitenkin oli jättää syömishäiriö taakse ja kantaa tätä selviytymismerkkinä, mikä kuitenkaan ei vieläkään ole toteutunut. Leima on edelleen mielestäni upeasti toteutettu, vaikka aihe on karu. Anoreksiakeiju tulee todennäköisesti kuiskuttelemaan olkapäälläni vielä pitkään, mutta eiköhän sekin päivä koita kun pystyn vastustamaan sitä täydellisesti.


Seuraavan tatuoinnin otin vuonna 2013 Spider's Tattoossa. I won't let you get lost, eli "en anna sinun eksyä", oli itselle tarkoitettu tsemppilause. Ei siitä varmaan sen enempää, pysyköön loput merkityksestä salaisuutena. Halusin tekstitatskan käteeni ja siinä se nyt on. Mainittakoon vielä, että toi I:n hakkaaminen sattui aivan pirusti. Tatuoitavana oleminen ei todellakaan ole mukavaa puuhaa.


Viimeisin tatuointi on otettu Tattoo Shopissa syksyllä 2014 ja se on kunnianosoitus lempibändilleni Billy Talentille. Olen kuunnellut yhtyettä yläasteelta asti ja kolmas levy alaikäisenä suljetulla osastolla ollessani antoi voimia jatkaa. Jotenkin biisin nimi "The dead can't testify" liittyy elämääni. Kuollut ei voi todistaa. Mä olen edelleen tässä: elossa, ja jos haluan saada jotain aikaan, kannattaa myös pysyä elävien kirjoissa. Varpuset on kopioitu suoraan III-levyn kannesta, joten mulle ne eivät ole vain "möykkylintuja".

Oon pitkään haaveillut isommasta kuvasta olkavarteen, mutta sen saan ottaa vasta kun olen fyysisesti paremmassa kunnossa ja painossa. Olen piirtänyt luonnoksen jo yli vuosi sitten, mutta vielä saa odottaa ennen kuin pääsen varaamaan aikaa tatuoijalle.

Hirvee tatskakuume päällä koko ajan. Onko muita saman asian kanssa kärsiviä?

13 kommenttia:

 1. Ihania tatuointeja ja musta ainakin on tosi kiva kuulla myös merkityksistä tatuointien takana, koska mun mielestä on hienoa jos ihossa pysyvästi olevalla kuvalla on joku merkitys. :) Itsellä hirveä tatuointikuume, mutta en vain ole saanut päätettyä, että missä ottaisin ja minkä ensimmäisenä, kun suunnitelmia on parikin valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vaikka mitä suunnitelmia, neljä leimaa ei riitä ja toiseen käteen haluaisin hihan... Pitäis osata päättää, että mustavalkoista vai värillistä. Ja hetken saa säästää, ennen kuin noin isoa projektia alkaa toteuttaa, mutta pikkuhiljaa!

   Poista
 2. Mulla on kans ollut jo pitkään kauhee kuume saada tatuointeja. Vielä en oo saanut aikaiseksi ja en oo varmaan uskaltanutkaan varata aikaa. Mulla ei vielä tatskoja ole, mutta mun mielestä ne on hienoja ja taidetta ja mulla on monta ideaakin mitä kaikkee haluaisin ikuistaa ihooni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä vaan kattomaan eri tatuoijien portfolioita ja esittämään suunnitelmia :---)

   Poista
 3. Kauniita nuo kaikki tatuoinnit! Ja jooo on ollut pitkään tatskakuume ja päätin että ehk marraskuussa menen varaamaan itselleni tatuointiajan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itelläkin tavoitteena, että syksyllä saisi seuraavan.

   Poista
 4. Oi kyllä joo! Varsinkin kun kaverin kättä on viimeaikoina tatuoitu fantasia aiheilla itelläniki vaan isompi kuume iskeny! Ykshän mulla ja on mut ajattelin tehä sen päälle jotain tai jatkaa sitä jotenkin, mut se on vielä epävarma mut toinen sit taas on jo varma. Paikka vaan jänskättää :p

  VastaaPoista
 5. Joo mulla on myös! Pari tatskaa löytyy multa tällä hetkellä ja kokoajan säästän rahaa seuraavaan josta tulee sitten vähän isompi projekti kuin näistä edellisistä, nää kyllä koukuttaa! :-D Sulla on kyllä kivat tatskat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin koukuttaa! Ite ajattelin, että otan tatskoja pienemmissä erissä, niin ei kerralla mee kauheen suuria summia ku oon nii huono säästämään :DD

   Poista
 6. Mua kiinnostaa aina kuulla tarinat tatuointien takana, mut ehkä en olekaan niin kuin ihmiset yleensä on. :D Siistejä tatskoja, etenkin nuo tekstit (jotenkin oon tykästynyt niihin tosi paljon viime aikoina..)!
  Ajattelin vielä vähän aikaa sitten, etten enää hanki tatuointeja, mutta jotenkin mieli on taas muuttunut.. :D

  VastaaPoista