2015/03/18

Where am I going?

Kevät tekee tuloaan kovaa vauhtia ja ainakin itselläni lämmin ja aurinkoinen ilma vaikuttaa mielialaan positiivisesti. Siitä huolimatta olen ollut viime viikkoina niin alavireinen, ettei esimerkiksi bloggaaminen ole innostanut ollenkaan. En oikein tiedä mikä tähän tyhjään ja masentuneeseen oloon auttaisi, mutta jotakin olisi keksittävä.


Kävin viime viikolla opolla suunnittelemassa loppukevään kursseja. Huomenna alkaa ilmoittautuminen viidenteen jaksoon ja pääsiäisen jälkeen itse opinnot kevyesti vain parilla kurssilla. Loppuviikon vietin isovanhempieni luona rentoutuen. Löysin Järvenpään Seppälän loppuunmyynnistä aurinkolasit kahdella ja puolella eurolla. Näytän kärpäseltä noi päässä.Tuntuu, että pidän hiuksiani aina samalla tavalla, joten tänään kokeilin kiinnittää etuhiukset ylös pitkästä aikaa. Olisi kiva laittaa hiuksia enemmänkin, mutta nämä ovat niin ohuet, ettei mikään oikein näytä hyvältä. En myöskään osaa pitää hiuksiani kiinni.

Aamupäivällä fiilistelin, kun ulkona oikeasti tarkenee nahkatakissa ja ilman pipoa. Tai siis ilman, että salaa tekee kuolemaa hypotermian takia. Jatkuispa nää kelit!

6 kommenttia:

 1. Jotenkin tuntuu että kaikilla on jotain pientä kevätmasennusta ilmassa :/
  Ihanaa kun tulee lämmintä ja kesäkin on jo pian mutta jotenkin väsymystä on silti enemmän mullakin.
  Mutta ehkä se on vain jotain ohimenevää ja on ohi pian!

  Hyvää kevään alkua Noora <3

  VastaaPoista
 2. Lämpö & aurinko ovat ehdottomasti voiman lähteitä, joten kurja kuulla, etteivät nämäkään luonto-emon valttikortit juuri ole mielialaasi kohentaneet. Faktahan tosin on, että kevätmasennus on ilmiö siinä missä syyssellainenkin. Mutta kevätmasiksessa ei vissiin yleensä edes valo tai lämpö piristä (pikemminkin päinvastoin, olen ymmärtänyt). Toivotaan, kuten Pinja tuossa yllä, että alavireisyytesi on pian ohimenevä ilmiö...

  Oletkos aikoihin käynyt valokuvailemassa? Jospa näistä keleistä löytyisi siihen inspistä...

  Sinulle muuten sopii nuo ylöskiinnitetyt etuhiukset! :) Ja lemppari-luomuruskeiden jälkeen seuraavaksi näteimmät ovatkin nuo blondit hiukset! Miten on - voisitko kuvitella antavasi oman hiusvärin kasvaa taas esiin? Saattaisi tehdä hyvää hiuksien voinnille. Käsittelemättöminähän Sinulla oli aikas paksut, kiiltävät ja elinvoimaiset hiukset.

  Piristyksen hetkiä täältä Sinulle kovasti toivottelen! <3

  VastaaPoista
 3. Niinpä, jatkuisi nämä kelit, mutta viikonloppuna tietää takatalvea. :P Tsemppiä opintoihin, hiljaa hyvä tulee ja pienellä määrällä motivaatio pysyy yllä. :)

  VastaaPoista
 4. Tahtoo aurinkolasit! :D Etenkin tollaset, en oo vaan itse löytänyt täältä tollasia, pitäis kai käydä sukeltememassa alelaatikoissa jos vaikka tärppäisi :) Toi hiustyyli sopii sulla hyvin :)

  Tsemppia sulle ja hyvää kevättä :)

  VastaaPoista
 5. Näytät päivä päivältä terveemmältä :) hienoa että oot saanu painon nousuun päin !

  VastaaPoista
 6. hih näin ekaa kertaa ku siul on hiukset ylhääl :D

  VastaaPoista