2015/03/08

HH! @ Tavastia

Eilen oli Haloo Helsingin keikka Tavastialla. Kuvittelin meneväni yksin, mut tuol oli vaikka kuinka paljon tuttuja! Kiitos kaikille ihanille illasta!

Itse olin liikkeellä seuraavanlaisessa asussa:


Elli ja pojat rokkas ja loppuunmyyty Tava oli huikeesti mukana. Live-musiikki on vaan niin parasta. Nyt tuntuu, ettei jaksa odottaa seuraavaa keikkaa, mutta ehkä tässä kuukauden kestää...Sain yhteiskuvatkin Ellin kanssa, mutta kumpikaan ei oikeen edusta. Huvittaa näin jälkikäteen toi asujen samankaltasuus.


Seuraavaks on ostettu lippu Turkuun. Nähdään Venukses! Kukaan tulossa?

2 kommenttia:

  1. Apua - tuota alinta yhteiskuvaa! Kuin kaksi marjaa - tai kukkaa! Melkein kuules pelottavaa... :D Kauniita JA edustavia olette molemmat. :) Jännää muuten kuinka joissain kuvissa olet ihan ilmetty Elli, mutta toisissa et niinkään. Oikealla hetkellä, oikeasta kuvakulmasta ja optimaalisin ilmein otetuissa kuvissa yhtäläisyys on suorastaan hämmästyttävä. Mutta kuva kuin kuva - aina olet kuitenkin oma kaunis itsesi!

    On tuossa kyllä valovoimainen bändi, ei voi muuta sanoa. Elli jo varmaan tunnistaa Sinut kaukaa yleisön joukosta... Ei muuta kuin tutka kohti Turkusta next! :)

    VastaaPoista